Söndag 20150614

Publicerad 2015-06-15 00:33:42 i Min - vår vardag

Halloj på er där ute.

Måste börja med att idag har junie ätit som hon bruka göra alltså menas med mycket mat de verkligen lättar i mammas hjärta att hon äter riktigt igen hoppas de fortsätter så. En god vän va förbi oss idag åt både lunch och middag tillsammans barnen fick leka med sin vänner och dom ha cyklat en massa dock inte junie då hon sov ett tag för att orka med kvällen m.m så länge hon vill vila får hon det stortjejen 💖
Theja har iallafall vare ute mycket idag. Men de fattas juh värme idag har det varit kallt tycker jag vill ha värme så man kan va ute hela dagarna mestadels och bli pigg å få färg skulle inte vara helt fel :)  jag och barnen flyttade soffan idag å små saker flyttades runt inte klar en de ta den tid de tar tills man ha så man vill ha det. Är ute efter en ny soffa 2 st 3or i ektorp eller ektorps hörnsoffa tror ja skulle bli fint😍 jaja inte mer prat om de.. nu ska ja stänga mina två blå och orka med morgondagens bestyr och hoppas på finväder kommer fram istället för regn å rusk!


DET VACKRASTE SOM FINNS

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela