dagen morsdag 2015

Publicerad 2015-05-31 22:47:35 i Min - vår vardag

Haft en bra dag lite trött och träningsvärk i mina ben ha gått väldigt mycket med barnvagn och barn och den lilla träningen jag börjat med i hemmet måste få lite fasta delar känner jag plus vill jag ha lite mer kilon men de känns omöjligt då de gäller mig.
Skulle vara som max går upp så bra lillklumpen han vägde vi förra veckan men glömde skriva upp de så minns ej va den stog på mer en 5 något men de ska ja ringa å ta reda på i veckan. 

Nu har jag vare utan mjölk iallafall nån dag och känns jobbigt riktigt jobbigt ska prövas i 2 veckor då lilleman inte gör nummer 2 alls om jag inte hjälper honom den lite magont var och varannan dag så då tyckte bvc ja skulle pröva igen . Jag känner dock att de är nå annat och inte mjölken men vem vet ta ju nån dag innan man upptäcker något kan ja tro... kan inte så mycket om detta..men gå nog bra då man börja vänja in sig... skulle ha sovit för länge sen då ja är så trött och ska upp iväg med tjejorna på dagis inte vare där nu sen i måndagas för blåsorna sen theja feber 1 dag tisdag sen borta och pigg men höstblåsor är de som spöka tog med och kolla på bvc. Fötter händer munnen junie ha haft i mun och läpparna runt om. Jag ha prinsen här i sängen ska väl bära han till sin säng trode  ju han skulle ha mer mat men troligen inte blev trött efter sitt kvällsbad ☺ glad morsdag alla mammor 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela