Vilken dag

Publicerad 2013-07-31 21:31:56 i Junie

Hej alla underbara läsare

Igår blev älskade hjärtat sjuk så vi fick åka vidare mot barn mottagningen och fick stanna då hon ha någon infektion i kroppen hennes sänka låg på 172 å den. Ska typ ligga på 5 nått å sen vita blodkroppar i urinet :/ det slutade bra iallafall vi är hemma och hon äter nu medicin å ska ta ner prover blev så orolig då dom säger att hon är sjuk fast hon såg så pigg ut Lill stumpan mammas duktiga tjej som inte va så ledsen heller då alla prover togs m.m

Jag har så mycket att göra så ha inte haft en sekunds tid för bloggen så tråkigt saknar den kraftigt:/ ska iallafall försöka skriva ett inlägg om dagen :)

Kram från mig :)

Tyst här

Publicerad 2013-07-21 22:12:14 i Min - vår vardag

Ja här visar jag mig inte mycket
Ha ingen tis å ork just nu för bloggandet men som nu blev ja lite små sugen å skriva lite... Jag har åkt på nån hemsk ryggvärk den gör mig galen :/ gör så ont idag vakna junie med feber å theja har svin koppa vid näsa och bara bekymmer vi är hemma igen och bli hemma denna vecka sen hem till Härnösand och fortsätta pluggandet på körkortet önska ja kunde teorin lite bättre fy så svår den är å fastna för mig :/ känns som allt ska jävlas å vara imot mig nu.. Neen värktablett för ryggen så man få kanske lite sömn så ska väl sova försöka iallafall.. hörs mer i morgon kanske :) hoppas allt är bra med er alla som kikar in :)

Jul. 11, 2013

Publicerad 2013-07-11 23:28:58 i Min - vår vardag

Här är de sten dött sorry för riktigt dålig uppdatering.. Är i Härnösand bor typ här nu å helgerna åker jag oftast hem till min älskling men i helgen blir ja antagligen kvar men vi få se..

Idag har jag så ont i ryggen kände de då jag va på bingon idag huva jag som gått hos en rygg doktor nu en gång i veckan så ja så ont då ja kör bil eller åker bil ligger i sängen soffan värst å så jäkla muskler alltså ! På sön är de kalas mosters bli 3 hela år stora neo :) fyller på tisdag men kalaset bli sön så kul barnen växer fort... Ska ner å plugga i morgon med tänkte ja mycket i morgon men men så är de.. Saknar min älskling där hemma <3

Min mage ha blivit lite bättre sen medicinen men ont ha ja varje dag men inte lika mycket och ofta å de är skönt magkatarr är inget vidare huva gått ner en massa med nu försöker ja gå upp igen å få veta i morgon om de hänt nå skillnad hoppas iallafall... Nu ha ja skrivit av mig lite så ska väl försöka sova som lär gå si sådär då ryggen gör så ont + att jag ligger i en soffa ikväll :/

Jäkla le min mage

Publicerad 2013-07-01 21:22:46 i Bara Mami

Jag hatar verkligen min mage jag va in för kanske 2 mån sen och fick då medicin för magkatarr ja å de blev faktiskt bättre men nu har de kommit igen jag ha gått ner i vikt kräks ibland på natten för ja må så jäkla illa idag ha ja haft så ont magen är som en knöl som dyker fram å sen vänder sig magen å toa nästa va fan kan de vara börja bli galen ringde 1177 å de enda dom sa ring din vårdcentral så ja tack för den hjälpen :/ orka knappt med att ta hand om mina barn orka knappt leka med dom hemskt juh :/ dom se att ja är dålig.."är de någon som känner igen sig då de gäller magkatarr ont vid naveln å vid revbenen höger sida?

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela