föskylning

Publicerad 2015-11-13 09:48:28 i

Mamman förkyld och maximilian.

Flickorna lämnade på förskolan enda. 
Så då får vi tid och vila nån timma. Eller bara ta de lugnt. Äter lite fika nu och lite kaffe max leker lite. En theja som va gnällig idag då täckbyxor skulle på ville ha overall men den är urvuxna så tog sin tid å komma iväg idag. Men till Slut så.. tjejen som börja bli så stor älskade du..


Tjurig trots men lika älskad för det mammas gos ♡

Hej alla!

Publicerad 2015-11-11 23:14:42 i Theja

Här inne går de segt som sagt.  Men men lite mycket nu... 

Iallafall idag så tog jag med flickorna till badhuset hämta dem lite tidigare på förskolan och Anna med barn var med. Va i mellan bassängen och va länge den jag va i vattnet så länge å simma med barnen dem är galen i vattnet tokisarna mina.. och basta fika ne en urmysig dag Tack syster för idag vi hade jätte skoj synd nu man är så förkyld känner de smyger dig på.mig min kropp är seg ont överallt halsen gör ont näsan täppt huvudvärk ja va säger man .. ha ej tid och ork till att ligga ned ... maximilian snorig theja börja med tror jag sakta med säkert junie helt okej en peppar peppar .... tycker de räcker nu max som nyss blivit bra :/ ne blä så sur less på denna skit förkylningar hit å dit.  Kan inte hoppas mer på det vänder igen.  Skulle vilja ta ett hett bad ligger i sängen och fryser men ta ja mig ett bad vakna väl max säkerligen i vanlig ordning en mammig pojk flickorna sover o sitt rum bredvid mitt. Får se hur man mår i morgon och barnen med om vi bli hemma eller förskola för sessorna.  Återstå å se.


Maximilian sover sött med napp i mun den håller ja hårt i natt ;) 

Theja på sitt 5 års kalas älskade underbaraste du,  du är så värdefull mitt älskade förstfödde barn ♡

Ni tre ♡ finaste jag vet älskar er! ♡

2015 11 02

Publicerad 2015-11-02 23:49:53 i Vardagslyx

mina 3 finaste ♡  flickorna åkt till sin pappa men snart söndag igen å då är vi tillsammans igen ♡


Hunnit med massa idag eller ikväll... har sytt mina första napphållare och det går bra framåt :) har gjort 3 st en och ska fortsätta imorgon och jag har beställt lite fler band clips å så och tycker detta är jätte kul :)

Sedan ha jag satt upp thejas sänghimmel i mitt rum då hon inte vill ha den varje kväll så ska köpa en annan till henne som är tunnare och inte lika mycket tyg på. Annars ha hon kvar denna om hon ändrar sig lillstumpan.
Lite dålig bild kommer men får duga tills vidare ;)


 Ne nu ska jag lägga mig bredvid lille max å snosa Natti  

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela