6 Jan 2016

Publicerad 2016-01-06 23:06:55 i Min - vår vardag

Då har det blivit vinter här med idag var det kallt ute minus 18 så idag hade vi en innedag jag och barnen. Såg på tv mest måla naglarna badade . Theja och jag har ju myskväll varje kväll kan man säga och det älskar vi båda två mammas stora flicka som jag är så otroligt stolt över. I morgon är det dags för möte igen. Och sedan är det ju snart helg och vi ska vara med vänner både Mona och barnens vänner 😍 några som betyder enormt mycket för oss. :) 
Sen igår hade vi sällskap hela dagen och eftermiddagen fick middagen serverad med va ju så otroligt smarrigt ne riktigt gotti  😋 
Förskylningarna på oss är bättre med peppar peppar ta i trä...just nu ligger jag i min säng då lille max ätit mat och jag stanna kvar och skriver här ska snart upp släcka ner å stänga mina 2 blå och krama kudden... och hoppas på lika bra dag i morrn som va idag! 

Bjuder på junie och mamman idag bild!

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela