Hejsan

Publicerad 2013-09-29 21:47:45 i Allmänt

Jaha då skriver jag igen allt försvann :/ 

Dagen ha vare bra fick finbesök av kära mor och syster med barn å man. Mycket trevligt.. 
Söndags mys med mannen <3 och barnen sover gott.. Ne dax att de klart sen sova upp tidigt puss puss 

Visa bild på det vi håller på med på dagarna oftast! 


Barnen tidigare idag! 
Sjukstuga

Publicerad 2013-09-25 20:07:44 i Allmänt

God kväll vänner 

Vad säger man igår va juh jätte dåligt trode vi skulle bli inlagd men de blev inte så som tur är :) idag är hon mycket piggare förutom ögonen då. Men theja åkte på det istället men hon kräks ej men hög feber å vägra äta lilla älsklingen :/ <3 hon sover iallafall junie är vaken å vill ej sova alls bara busa :) vi sitter i Härnösand jag ha suttit på körskolan å plugga en massa å Momma moffa ha vare med små trollen! Nu se bonde söker fru sen en varm dusch å sova bort min huvudvärk som kom helt plötsligt :/ 
Bilder på dagens sessor innan theja blev dålig God kväll

Publicerad 2013-09-23 20:23:48 i Allmänt

Hej alla läsare där ute har. Ni kikat in på min bloppis på instagram heter elinlaversbloppis ifall ni vill in å kika kommer ut kläder m.m nästan varje dag har massvis som ska bort.. 

Iallafall dagen idag har vare långsam har en liten tjurig tjej vid namn theja som jag tro är avis på sin syster fast vi försöker Ge lite mer tid men så kan de juh vara mellan syskon i morgon åker vi bort jag ska plugga å så men hem snart igen
Nu ska vi lägga oss och glo tv å sova upp tidigt i morgon. Natti kram på er!Tisdag

Publicerad 2013-09-17 21:46:02 i Allmänt

Hej hopp alla fina då håller dom på med blogg appen läste jag . Kul med nytt 
Jag ligger i soffan hos min kära mor jag junie åkte hit idag theja är hemma med pappa dagis i morgon . Saknar er där hemma .. Men ses i morgon igen! 

I morgon ska jag till rygg doktorn :p skönt ska de bli .


Junie ha iallafall vare dålig idag måste vara tänderna fler som ska fram hon som ha så många redan stackarn, först åksjuka sen feber ja allt i morgon blir det att vänta 2 timmar istället för en timma innan det blir åka bil! 

Nu ska jag sova har vare trött precis hela dagen å hoppas på vara pigg i morgon natti på er där ute som läser : ) 


Sep. 10, 2013

Publicerad 2013-09-10 17:44:32 i Min - vår vardag

Tänk om min huvudvärk bara kunde försvinna en stund orka inte med denna ;/ junie slänger ner saker för trappen och theja bråka med Måns som vanligt.. Så kul såå :/ Längtar tills de är kväll så ja får sova bort denna värk så kanske man kan va lire rolig och leka lite med sin små älsklingar . <3

Sep. 09, 2013

Publicerad 2013-09-09 17:26:13 i Min - vår vardag

Ja vad säger man en till tröttsam dag båda bra å dåliga saker just nu sitter jag och dricker kaffe och äter kaka mumms ;) i morgon är de en lång dag och samma dagen där på! Hoppas dom sluta bra bara så är ja nöjd! Junie ha feber idag och är lite små grinig thebaner snorig men Inge feber en så länge så bli dagis i morgon för henne.

Theja tidigare idag somna där!

Sunday

Publicerad 2013-09-08 22:47:08 i Min - vår vardag

Då va de kväll och jag är helt slut å det va länge sen jag kände mig så trött slut ont i kroppen och huvudet pannan bultar barnen grinig hela dagen theja trotsig skiter i vad ja säger ena SEK sen så ska det mysas gosas å junie får inte va med Sotis blir hon ha ja märkt men mamma älskar er precis lika mycket <3

Iallafall så ligger jag i sängen skulle ha renbäddat men orka inte :/ denna vecka är det mycket.. Skulle börja praktisera men blir inte de fast ja ha en plats ,jag ska börja plugga istället se om de går plugga upp mina betyg ja får se i veckan va de blir nu se Wallander å sova natti på er!

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela