Mammas lilla sjukling

Publicerad 2011-06-30 23:04:08 i Theja 0-12

Hej nu ska jag säga natti för mig har haft en ledsen tjej hela kvällen plus att hon har feber stackaren mammas..
Så nu har hag fått veta varför hon varit så ledsen  det är febern och hostan början på förskylning skulle jag tro. Ne nu måste jag hoppa i bingen har så ont i min rygg och är helt slut i kroppen och jag lär få en lång natt med skrollan min, Natti fina ni...

Ledsen tjej

Publicerad 2011-06-30 19:21:28 i Min - vår vardag

Ikväll har jag en ledsen liten tjej och det gör så ont i mammahjärtat då hon inte är nå pigg. Sådan hosta alltså den är jobbig hoppas på bättring imorgon,just nu sitter min gumma på sin lekmatta och leker lite medans mamma försöker skriva lite här som går sisådär i denna värme.. De är riktigt hett ute själv springer jag i bikini det är för varmt och ha på sig en klänning då är det illa det står just nu 30 grader här huuva.. min älskling är ute och klipper gräsmattan och evelina är ute i sin pool och jag ska ta upp skruttan min och gå ut i vagnen hoppas alla har haft en bra dag i denna värme =) Hörs senare!

Godagens

Publicerad 2011-06-30 10:21:16 i Min - vår vardag

Hejsan.. blev ingen update igår jagvar för trött och hade ingen tid att sitta via datorn så skriver lite granna nu har precis packat lite, och jag har varit hos tandläkaren och rotfyllt och det gick super bra nu ska jag inte dit på väldans läge skönt skönt =) Idag är det lite svalare ute en igår det var juh för varmt igår jag brände mina axlar och det är inte så skönt då man ska ha kläder på sig men men lite färg skadar juh aldrig :P
Vad gör ni idag då finisar?

solvärme

Publicerad 2011-06-29 10:05:29 i Min - vår vardag

 Hej hej igår kväll ville inte gumman sova förns klockan blev mycket mycket sent och det måste bero på värmen som jag skrev igår och hon har blivit förskyld med så där har vi hennes jobbiga natt, nu har lillgumman hosta och snuvig igen tycker det är hemskt för det små, och hon har haft en massa mardrömmar inatt med ha skrikit  en massa.  Ne huva vilken jobbig natt för henne... Idag blir det att åka hem till härnösand och packa lite prylar och jag till tandläkaren imorgon.. Sist så skrev jag fel om när jag skulle till tandläkaren hehe tog helt fel på dag.
Ne nu ska jag ge skruttan min gröt och jag ska dricka mitt kaffe. Vi hörs lite senare fina ni.

vi drog en drive till Max

Publicerad 2011-06-28 19:41:16 i Vardagslyx

Guud så solen ski ner idag det är så det ska vara vill aldrig mer ha annat en sommar :P  De är juh så härligt med värmen den gillar skarpt. Efter att vi hade målat klart och sdädat undan så drog vi ner till max och åt mat super gott som alltid =) Theja skulle ha sin välla nu men gumman vill ej ha de måste juh vara för denna värme för hon ha inte ätit så mycket här på efter middag kväll...  Hur har ni haft det idag skriv gärna ??

Underbar dag

Publicerad 2011-06-28 13:36:06 i Min - vår vardag

Så underbart vi har det ute i solen =) Jag hade huvudvärk så jag har suttit ute i skuggan med min lillgumma och myst sedan har jag hjälp  magnus lite med hans garge:P Nu sitter vi inne och lillan ska vila en stund och jag dricka lite läsk sedan ut och försöka måla klart. Vad gör ni idag?

Ha en fin fortsatt dag fina ni!

God morgon

Publicerad 2011-06-28 10:00:39 i Min - vår vardag

Imorgon gäller det :P ska till hemska tandläkaren puh är rätt nervös för det, Så ikväll åker vi till stan och sover där tils imorgon solen skiner idag med =) 20 grader en så länge.. Idag ska det fortsättas målas ska nu dricka upp min kaffe och se vad dagen erbjuder mer en måla =)

Kvällen inkommen

Publicerad 2011-06-27 22:13:53 i Min - vår vardag

God kväll kära läsare idag är jag helt slut så jag orkar inte ens skriva pust jag har målat väldans mycket idag tror jag måste ta det lite mer lugnt i morgon men en fråga hur tar man det lungt när man målar?  theja har varit lite smågrinig ikväll det är väl kanske för värmen som har varit idag? hur har ni det med era små bebisar då det är väldigt varmt ute som cirka 30 grader? Jag hade tänkt och tage ett dopp idag men vette usan vi rokar inte sen är den inte på 39 så då är det inte lika skönt hihi...  Ne nu ska jag ordna mig till sängs Natti finisar =)

Solsol

Publicerad 2011-06-27 13:39:59 i Min - vår vardag

De vart då varmt idag =) Då har vi grundmålat trappan och ska nu torka i 6 timmar alltså klockan sex ska det målas igen blir mycket måla idag, Theja har det inte lätt idag eftersom det är för varmt för henne att sitta i sin vagn ute då vi målar så det är lite krågel med det. Just nu ska hon sova lunch och jag ska ta en liten prommis med henne. Vi hörs senare hejhej!!

Ny vecka =)

Publicerad 2011-06-27 09:15:47 i Min - vår vardag

Då var det en ny vecka då och en jobb vecka förmodligen.
idag består dagen med att gå ut och jobba på trappen måla m.m sen ska det torka runt 6 timmar då ska det målas igen men en annan färg så blir mycket måla för lilla mig då :P men men ska bi rätt så kul nu när det har blivit så pass fint väder solen skiner mycket idag och det gillas skarpt.

Skriv gärna vad ni ska hitta på idag?  Kramis från oss!

jobb jobb

Publicerad 2011-06-26 19:38:10 i Huset & Renoveringen

Hej hej idag har dagen bara försvunnit vi har jobbat precis hela dagen och är nu klar med ena saken :P denna trapp är inte det lättaste hihi det kommer komma massor av bilder sen på hur det såg ut före och efter...  Har ett stort hål i golvet nu och har tage bort massor av säckar av spån är helt slut efter denna dag och det kliar mycket efter detta damm, men´men ska det bli fint så ska det... Har precis damsugit och ska nog skura med, ville vänta lite tills lillagumman somnat sen ska vi ta ett bad det va juh någon dag sedan vi badade så skall bli skönt.
Vad har ni gjort idag då?

God morgon

Publicerad 2011-06-26 10:18:46 i Min - vår vardag

Idag är det inte riktigt min dag känner jag men men så kan det vara alla kan inte ha bara glada dagar.
Har alla haft en bra helg ? jag har haft det väldans bra... =)  Evelina tog theja och myser med henne och jag ska dricka mitt kaffe och se vad som händer efter det. Önskar att solen kunde komma fram den ssknar jag mycket hihih kom tillbax. Mammas tjej blir bára större och större för varje dag och jag tycker det går allt för fort huuva stanna tiden nu en stund. Mamma älskar dig stortjejen!

Lördag

Publicerad 2011-06-25 10:33:24 i Min - vår vardag

En helt vanlig lördag =)  Idag vakna jah med en liten flicka som hade bajsat  det är ovanligt det bruka juh vara efter nån gång på dagen inte direkt på morgonen ¨å inte mamma som märkte nått alls först huva men sen så märkte jag att nått var fel så efter det så klev vi upp då blev mamma mer pigg så nu sitter evelina och leker med henne och försöker klappa händerna hihi sötnosarna. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och så se vad denna dag har att erbjuda ? Vi hörs om en stund...

Glad midsommar alla finisar <3

Publicerad 2011-06-24 21:47:40 i Min - vår vardag

Hej då har vi kommit hem har ätit en massa gotta hela kvällen sedan så tog vi oss en prommis och plockade en massa blommor med dom söta små liven. Tack johanna med familj för ikväll supermysigt ps tack för kläderna =) Nu ska vi bara mysa ner oss i sängen och äta mer gott och se på lite tv =) hoppas alla har haft en trevlig midsommar och ätit en massa gott =) Kram från oss...

Glad midsommar!

Publicerad 2011-06-24 09:37:53 i Min - vår vardag

Godmorgon alla glada!!!
Vart är den härliga solen då? helt borta
Idag ska vi iväg till johanna och fira midsommar med hennes fina familj ska bli riktigt mysigt och kul vad gör ni i midsommar? mammas skrålla sitter just nu och myser på nere på lekmattan :P och jag ska dricka lite kaffe så jag vaknar till liv ja med försökte att få sova lite längre idag men det blev då inte det så, har legat och sett tv och theja har ätit och myst på. Hoppas alla får det bra idag puss kram från oss !

En grinig tjej

Publicerad 2011-06-23 18:28:32 i Min - vår vardag

Hej alla glada här har jag en liten grinig tjej som bara vill sitta i mammas famn men mamma måste dricka sitt kaffe först och skriva här juh så det får vänta lite.. Idag blev det kyckling och ris och sås super gott blev det =)
Theja har badat en stund idag ute i poolen mys och sen en dusch med bara jag som måste ta mig in i duschen snart sedan blir det mysa med min underbaring. Skall byta i sängen med hade jag tänkt sedan blir det juh så sent så blir att nana kudden. Vad gör ni andra ikväll? Dagen före midsommar!

Godförmiddag

Publicerad 2011-06-23 10:45:47 i Min - vår vardag

Hejsan vänner!
Idag är det 17 grader ute och det duger juh =)
Mammas underbaring blir idag 8 månader oj så tiden rullar på jag hinner inte med mig :P
men jag är inte hel utan dig min underbaring jag älskar min lilla familj <3
Idag vet jag inte vad vi ska hitta på om vi ska fortsätta ute då magnus ska köpa virke idag och det ska fortsättas på trappen med blir nog en lång dag igen hoppas bara inte för sent igen...  Vad gör ni idag mina finisar?

Onsdag kväll

Publicerad 2011-06-22 22:57:59 i Min - vår vardag

Hej säger inte mycket ikväll bara att vi håller på att jobba på ute med den nya trappan som vi ska ha klar så vi kan börja jobba på med dom nya rummen m.m  så hinner typ inte skriva mer ikväll men vi hörs imorgon mera lovar att skriva mer puss kram från oss...

Onsdag

Publicerad 2011-06-22 09:07:02 i Min - vår vardag

Godmorgon fina ni!! Idag skiner solen igen men det blåser väldans mycket fortfarande Suck, idag blir det ut och fortsätta slipa en massa sen massa annat theja har hållt sin flaska själv i dag i sängen, tänk att det händer nått varje dag för de små det är så kul att se mammas lilla goobit. =)

Vad gör ni idag då??    Kram från oss!

Blir en lång kväll.

Publicerad 2011-06-21 19:28:34 i Min - vår vardag

Det börjar bli kväll för alla andra men inte för oss vi har massor kvar att dona på med här hemma, hela dagen har det jävlats det har blåst så mycket så vi ha haft fullt upp hela tiden så dagen försvann så fort så då blir det en lång och sen kväll.. Så jag skriver mer imorgon då jag är klar ha en underbar kväll kära ni... Hej hej

God morgon

Publicerad 2011-06-21 10:01:22 i Min - vår vardag

Tisdag idag då.. Tro vad dagen har att erbjuda då? Vad ska ni hitta på för nått idag?

Vi ska iallafall ut till birsta igen och fixa lite småsaker sedan hem igen och fixa allt som ska fixat ute.
Det ser ut att blåsa ute och är ingen sol heller så är väl lite trist väder men kan hoppas på sol litte senare ikväll kanske som igår blev det juh jätte mycket sol under eftermiddagen tills hela kvällen. men men vi hörs lite senare hej från oss!

kvällen här

Publicerad 2011-06-20 21:56:44 i Min - vår vardag

Hej hej har inte haft tid över att sitta här och skriva, Vi har varit ute och hållt igång och sen så åkte vi till härnösand och hämta lite saker  och lämnade av brorsan min och tjejen hans. Vi ha haft jätte revligt i helgen tack tack för all superkul =) Idag har vi varit ute och handlat lite i birsta sedan har jag målat lite superkuligt va det  och fint blev det... nu ska barnen lägga sig och sova för natten och vi ska nog ta oss ett kvällsbad i poolen. Hoppas alla har haft en bra helg för det har vi haft..  hej från oss..

God eftermiddag

Publicerad 2011-06-19 17:51:33 i Min - vår vardag

Hej hej på er mina finisar =)

Idag blev det att vara ute väldans mycket sen , vi spelade kubb mycket skoj jag vann mot erik :P hihi
Sen så har vi bara njutit av solen som kommit och gått mest hela dagen vi ha tage oss en öl med till kubben.. 
nu har jag precis badat lilla gumman och det va supermysigt tyckte hon ska själv ta mig ett dopp ikväll efter vi ha kört hem min käre bror och hans tjej. Mannen min är ute och jobbar med sitt garage som snart kommer stå här utanför.. Middagen blev idag spagetti och köttfärsås =) den blev supergoo....  Nu ska jag ta mig en kopp kaffe ha inte druckit kaffe sedan i morrse så är nog dags innan huvudvärken kommer vi hörs senare!!!

God morgon

Publicerad 2011-06-19 09:34:40 i Min - vår vardag

Hej finisar idag så skiner solen fram så underbart va?  =)=)  Idag så vakna vi av en glad liten tjej som låg och böka på i sin säng... Om solen blir lite varmare så ska jag sola idag får se vad erik och filicia ska göra om dom ska hänka på. Det är bara lilla jag och mannen och lilla theja vaken erik och tjejen sover ännu...  Theja har börjat spottat och tycker det är superkul hihi men det tycker inte mamma :P 
nu ska jag klippa lite naglar på min sötnos vi hörs lite senare!

Godmorgon

Publicerad 2011-06-18 09:30:25 i Min - vår vardag

Nu är det juh helg =)
Idag är vi själva igen fast vi är inte inne i stan utan ute i huset istället hade det riktigt mysigt igår kväll,jag mannen ochmin brordom klippte gräset och körde fyrhjuling jag promenera lite granna med lillskruttan men hon var inte så sugen på somna hon ville juh såklart vara med =) så hon va vaken enda till klockan slog 22 iallafall.. Vi drack någon öl för skulle juh ta ett hett bad ute men poolen han ej bli varm så ikväll ta vi om det och då är  in brors tjej här med så får jag kanske med henne i poolen vem vet hoppas.. Ja jag ska väl städa här idag och ta ett bad innomhus då skruttan ska ta och vila ett tag. Vi hörs lite senare finisar till läsare =)

Godmorgon

Publicerad 2011-06-17 09:56:04 i Min - vår vardag

Hej alla glada nu är det fredag igen =)

Idag så ska jag bara vara hemma och dona på och bara mysa på med min kära dottra.
Har precis tage mig en kopp kaffe och har slagit på en maskin så sen blir det hänga tvätt.
Måste försöka ta mig ner på stan en snabbis idag  huvva inte nå fint väder idag =(
Men men tur jag ska vara innomhus mest idag..
skriver senare!

God kväll

Publicerad 2011-06-16 22:25:16 i Min - vår vardag

Är trött ikväll men det har juh varit en lång dag och då ska man juh vara trött :P

Älsklingen kom hem så blev det beställa hem mat :P jag tog en kycklingrulle och mannen en pizza
sen så tog vi oss ett glas vin riktigt smarrigt, tror jag blev lite extra trött av den Iallafall mannen han somna för en stund sedan på soffan en lång dag för han, lillskruttan somna fort ikväll med... Ser lite på extrema samlare nu och huuva så mycket saker man kan ha hemma nä huuva det är hemskt...
Vi hörs mer imorgon sov gott alla!!

Godagens.

Publicerad 2011-06-16 18:03:23 i Min - vår vardag

Hej mina fina läsare idag ha jag inte hunnit skriva mycket på dagen...

Idag har vi varit ute hela dagen nästan Vi fick oss en prommis iallafall :P Vi började med att gå på staden och handla lite saker ett plagg åt lillfisen och ett plagg till mamma och lite annat..  Super nöjda =) Theja har varit en glad tjej idag tycker mamma vi har hälsat på valeria och hennes lilla bebis så himlans liten är han ....  Sen har vi vare förbi momma och fikat lite och snackat lite med min syster och hennes små sötnosar De är juh så kul och se då hennes minsting springer fram och han är juh 11 månader och de är inte långt till min lilla skrutta är de hon blir snart 8 månader gam :P så ska bli kul och se då hon börjar springa fram och stupa vart annat. Sitter och väntar på min älskling ska komma hem från jobbet men som man säger väntar man på nå gott så väntar man aldrig för länge :P
Ne jag ska nog ta mig en kopp kaffe och se på lite tv och mysa med tösa min...
Hoppas alla har haft en bra dag för det har vi haft...
<3

God kväll

Publicerad 2011-06-15 21:15:37 i Min - vår vardag

Idag har jag inte haft en bra bloggdag, har inte nått att skriva känns det som så jag skriver imorgon istället då jag ha ork och nått att skriva om. 
Ha en bra forsatt kväll alla gulliga läsare =)

Onsdag

Publicerad 2011-06-15 12:04:58 i Min - vår vardag

God morgon på er vänner!

Idag hade juh jag tänkt gå ner mot stan men då sover vi för länge illa illa ikväll blir det tidigare kväll för mig iallafall men inte mitt fel då jag har svårt att somna ibland då man har mycket i huvudet :P Så får helt enkelt nog ta det imorgon för det måste inhandlas underkläder för mig och min kära karl och tänkte titta på nå linnen åt lillgumman. Sen hade jag tönkt och besöka min fina vän och hennes lilla bäs, skojigt.
Solen såg ut att kika fram tidigare idag får se om den kommer tillbaka. Som ja sa tidigare så är juh jag och lillgumman själva på dagarna denna vecka då mannen jobbar och evelina är hos en vän.

Hej

Publicerad 2011-06-14 17:28:52 i Min - vår vardag

Hej finisar =)


Snart bär det av hem till lilla härnösand. Mannen kom nyss hem och vi packar det sista vi ska ha med hem låter som vi ska åka många mil men näe bara en liten bit :P hihi, Tro vad man ska käka för middag idag.
Theja vilar just nu en stund innan vi far hon va så trött tjej.

Ont i halsen

Publicerad 2011-06-14 10:37:32 i Min - vår vardag

Idag har jag mer ont i halsen en igår trodde det va nå annat som fastnat i halsen igår men icka sa nicke de va lite halsont på väg så nu har vi legat och myst hela morgonen jag och mammas tjej. Nu sitter hon och pratar på och försöker få tag i ett papper som ligger där men går inte så himlans bra .. idag är det bättre väder här inte regn och lika mycket blåst som igår, Vill juh såklart att solen ska ska komma tillbaka och den dära värmen ==)
Idag ska jag packa till ikväll då vi åker till härnösand. Evelina åkte i morrse till en vän julia så det blir bara jag mannen och lillhjärtat hemma denna vecka nu ska jag dricka upp mitt gooa kaffe och mysa med min lillgumma. Ha en fortsatt bra dag alla <3

Regn

Publicerad 2011-06-13 15:46:28 i Min - vår vardag

Hej finisar!!!

Vad gör ni idag ? 
Här öser det ner regn fortfarande men gör inte så mycket nu när jag har hunnit damsuga överallt och tage in vovvsen som va ute. Ska inte behöva vara ute när det är så  pass dåligt väder heller. Theja har precis vaknat efter att ha vilat ett tag men det va då en kort stund lillgosen min ...  I morgon bär det hem till härnta och dona på å så medans mannen endå ska jobba och evelina ska bort till en bekant. Inte så skoj och sitta här ensam heller... 
Hörs senare!!!

Godmorgon

Publicerad 2011-06-13 11:09:02 i Min - vår vardag

idag är det regn och mulet huvva... Theja leker och drar sig på golvet

Idag tog vi sovmorgon jag och barnen men nu är vi alla uppe =) och jag tar mig en kopp kaffe och funderar på denna dag ska erbjuda... Ska ta och fixA frulle nu s¨vi hörs lite senare.. 
Hej från oss!!

Inte så varmt som igår!

Publicerad 2011-06-12 15:44:22 i Min - vår vardag

Idag blev det inte så himlans varmt men det är skönt det för lilla theja igår var det juh bara dför varmt här blev det upp till 36 grader trodde vi skulle försvinna :P Just nu sitter t och leker på med sina grejor och dom andra barnen är ute och ser film och myser på själv ska jag ta mig en kopp kaffe sedan börja fundera på maten...
Har hunnit damsugit idag med skönt att allt dam försvinner =) Theja ha lärt sig att typ spotta inte bra det heller go ungen min det kommer nått ljud så då är det juh superkul tycker hon... Ne nu börjar hon protustera så jag återkommer lite senare ha en fortsatt trevlig dag!! 

Mammas lillhjärta

Publicerad 2011-06-12 11:21:56 i Min - vår vardag

Lilltjejen ville inte sova igår så blev väldans sent för henne och mig men det gick juh super hon vakna tidigt med men då la jag henne i min säng eftersom mannen hade åkt på jobbet då =) så vi myste på och sen ser jag att evelina ligger i sängen med så vi va 3 i sängen och somnade en stund.. Nu ska jag snart dricka lite kaffe sedan ta en inne dag eftersom det spöregnar och åskar här Suck jag som skulle fixa på ute.. Men men Blir en liten städ dag idag Tills Solen kommer tillbaka...  Ha en fin dag ni andra!!!

shit så underbar sommar...

Publicerad 2011-06-11 12:33:57 i Min - vår vardag

Det är då fruktansvärt hett idag det är kvaft temp är nu på 34 grader här huuva. HUr mår ni idag?
 Vi har tage ett bad ute då det var skugga theja myste mycket i bubblet :P Vi har burit ner möblerna och nu  ska vi käka lunch jag och meja äter kycklingburgare och evelina valde sina nudlar ... Vi ska dona på ute efter maten
kvällen igår var helt underbar.. 

vi hörs senare!

halloj

Publicerad 2011-06-10 21:52:01 i Min - vår vardag

Oj vilken underbar dag vi har haft idag =) Guud så mycket jag älskar min familj ni är det bästa som hänt mig...
 <3
Idag har vi och runt och s¨lt iväg bryggan sedan har vi vare i lilla byn och lämnat prover idag som gick super bra Så tog vi en sväng till min mamma och fikade och så.. Nu sitter jag här och har tage upp lilla gumman för hon vill inte sova ikväll som det värka Mammas gos.. Vi har satt upp pavjilongen nu ikväll snart blir det ett bad och en kall god dryck till sedan sängen ha en fortsatt bra kväll alla vänner... 
Hej hej!

Dålig update

Publicerad 2011-06-10 09:43:31 i Min - vår vardag

God morgon på er fina vänner..
Sorry att jag inte uppdaterat men nu ska jag det ..
Igår blev det en lång dag hela dagen =)  Först studenten sedan vidare på fika sen åkte vi hem igen och åkte vidare till evelinas examen supermysigt Senare så fick vi främande och alla barnen badade i poolen och vi andra fikade och myste på... Så senare där på kvällen tog jag och mannen ett bad sedan blev det så sent så la oss och sov... Nu är det en ny dag och ska in till lilla byn igen för att åka till läkaren =)
vi hörs senare hej hej!!!

Morrn morrrn

Publicerad 2011-06-09 09:23:34 i Min - vår vardag

Ny dag nya möjligheter då=)

Torsdag Idag så ska vi åka till härnösand och kika då min bror ska ta studenten =) sedan så ska vi vidare och kolla då evelina går ut skolan idag eller examen fast det blir i eftermiddag i kyrkan så himlans mysigt , ska ni göra samma idag kolla då era kära gå ut?  Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och ge lilla gumman gröt hoppas alla får en fin varm dag i solen =) Hej hej

Oj så mycket sol

Publicerad 2011-06-08 16:16:19 i Min - vår vardag

Alltså vilken härlig sommardag vi fick idag =)  Ha vare ute hela dagen och ska ut igen det är juh strålande sol =)
bara lilla t som tycker det är för varmt och håller på smälta bort huva vettetusan vad ja ska klä henne i kan juh inte gå naken ... En annan håller själv på smälta bort med bikini på... ska vara inne med lillgumman nu ett tag innan vi går ut igen och fortsätter kika på pappa då han bygger bryggor =) Ska passa på att ta en kopp kaffe och lite fika strax =)
Ne nu ska ja fortsätta.. Ps skulle lägga ut bilder men ha inte hunne det ännu så det kommer de med men inte idag ...

Ha en fortsatt bra dag alla..

Älskar er min underbara familj!

Onsdag

Publicerad 2011-06-08 09:57:20 i Min - vår vardag

Godmorgon alla...



Idag firar vi älsklingen<3

 vad ska ni hitta på idag i denna sol värme?
Idag kommer det lite bilder igen måste bara få dom på datorn först :P
Tro vad man ska ha på sig idag och vad ja ska klä lilla gumman i?
Det är juh så himla varmt igår höll vi på smälta bort så idag måste det hittas bättre klädesval..

Men ni får ha en fin dag kära vänner
Hej från oss..

God kväll

Publicerad 2011-06-07 21:24:30 i Vardagslyx

Tisdag.... imorgon är det en stor dag min underbara karl fyller år så blir kalas här mys =)
Idag blev det som sagt  birsta :P jag, evelina och lilla t gick runt på birsta och handlade examenkläder och vi hittade så fin gul klänning med grå leggings och en superfin gul ros Ni får bildbevis på fredagkväll eller lördag.
Sedan så va vi och handlade skor jag eve och mannen superfina skor...

Och nu väntar det bara badet ute ha en kanonkväll alla
Hej hej

Godmorgon

Publicerad 2011-06-07 09:41:51 i Min - vår vardag

Morgon mina finisar idag så är juh den fina solen framme här =) Har ni lika fint idag?
Idag vet jag inte vad det blir vi ska ut och handla så fort hon kommer hem från skolan...
Och vi ska ta oss ett bad iallafall jag :P så skönt med ett hett utebad. Theja sitter i gåstoeln och jag dricker kaffe-
Vi hörs senare kramis!

Kanondag

Publicerad 2011-06-06 17:52:49 i Min - vår vardag

Hej har haft en kanon dag vi har grillat massa korv och myst på ute =) och erika  kom förbi med så trevligt =)

Solen ha lyst upp hela dagen lång och den lyser ännu hur har eran dag varit?
Jag har nyss packat klart och åker ut till mannen och på torsdag så ska ja hem till stan igen och gå på min brors student får ej missas :P Fick nyss ett tråkigt samtal att min käre morbror har åkt in till akuten för har smärtor runt bröstet =( Jag hoppas han är frisk och får åka hem igen...

Hörs lite senare!!!

Godmorgon

Publicerad 2011-06-06 08:47:42 i Min - vår vardag

mina finisar till läsare..
Hur mår ni idag?

Idag är det strålande sol ute så pigg jag blev så snabbt :P
Har ni sol idag?

Idag så ska vi nog ut och sola och bara mysa på och imorgon åker kevin och syrran hem så måste passa på och umgås nu på dagen då =)  Tror det kommer vara riktigt varmt idag men såklart så tar jag inte ut nått i förskott :P för då blir det väl regn eller massa moln. Lilla t sitter och leker på här på golvet... Guuud så ja älskar att vara mamma till min unnderbara söting <3  Nu ska jag ta och dricka kaffet och sedan klä oss och gå ut ha en fin dag mina fina läsare.

Blåsigt

Publicerad 2011-06-05 13:56:13 i Min - vår vardag

Bloggvärlden går ju inte direkt på högvarv dagar som denna SOL!!!

Var ner på markanden men det finns inte nått intressant där så vi gick hem till slut och theja lika snäll och glad i vagnen som alltid :P Nu ska jag ge lilltösa mat och sedan funderar på vad jag själv ska äta idag är vrålhungrig :P
Är lite väl blåsigt ute udag men solen skiner ändå fint.

Hörs sen!

Ut i solvärmen

Publicerad 2011-06-05 11:42:44 i Min - vår vardag

Hejsan idag blir det att vara ute ska göra en tripp på marknaden igen se om jag hittar något till skruttan.


Vad ska ni hitta på idag? Här skiner solen så vackert har ni samma väder?
Skriver mer sedan ha en kanondag!!

Godag

Publicerad 2011-06-04 21:03:52 i Min - vår vardag

Hej finisar har inte uppdaterat idag sorry men fick ingen tid över imorse men nu ska jag uppdatera.. =)


Idag så har vi vare och firat kevin mosters goskit och syrran, så har vi varit ner på tivolit och marknaden var jätte blåsigt men varmt och skönt hela dagen förutom då vi skulle röra oss hemåt ochh lilla theja myste och var så glad i sin vagn =) Jag åkte en karusell hihi... Sen då vi kommit hem så grillade vi och åt en massa gott och så har jag druckit en öl till maten var riktigt gott tänkte ta ett glas vin men vet inte vi får se senare just nu ha jag haft kevin här och lånat datorn en stund och jag har pratat med min kära en stund =) Nu blir det nog en dusch skulel jag tro..

Hörs nog senare hejhej!!

Ute-dag

Publicerad 2011-06-03 19:39:24 i Min - vår vardag

Hejs mina finisar till läsare!!!


Idag blev det en heldag ute riktigt mysigt började dagen med att gå ut och tog en promenad ner till stan och så klart så köpte jag lite kläder till lilla prinsessan våran =) super söta kläder från lindex, blev en klänning och ett par leggings och så handlade jag på h&m en kepps och en solhatt, Sedan fortsatte promenaden hem till anna och så blev det middag där massa tacos super gott tack för idag var supertrevligt... 

Nu ska jag ha en mysdag hemma och bara mysa på och käka gott vad ska ni göra?

sovmorgon

Publicerad 2011-06-03 10:45:35 i Min - vår vardag

Godmorgon idag har jag och theja haft sovmorgon riktigt skönt faktiskt.

En dag kvar till markanden och lilla tivolit.
Idag ser det ut att bli nästan lika fint som igår fast idag är det inte någon sol bara varmt men det kan juh bli ändring på det med. Sitter och tänker på min fina vänn som ligger på bb Du jag håller tummarna för dig gumman =)

Jag ska nu se klart en film som jag sett här på morgonen fick ta en liten pause för lilla tjejen ska käka lite gröt.
Vad ska ni göra idag ?

Godkväll

Publicerad 2011-06-02 21:25:18 i Min - vår vardag

Hellå mina fina vänner..


Har varit en bra dag idag mycket sol och värme 24 grader har det vare här på eftermiddagen.
Vi har promenerat idag och vi har hälsat på moffa och ätit massa gott hos momma.
Så blev det filmtittande nu ikväll med min syster och min morbror krister var trevligt, till filmen så gjorde vi vitlöksbröd EGNA supergott blev det. Hoppas på en lika fin dag imorgon =)

Theja leker på idag

Publicerad 2011-06-02 08:21:14 i Min - vår vardag

Godmorgon mina fina vänner!

Theja vaknade tidigare idag tro klockan va 7 så vi klev upp runt 07:30
jag behövde bara se hennes smile så blev jag juh på topp =) mammas hjärtegry just nu sitter hon i gåstolen och  leker på med grjeorna som hon ha med sig tänk mammas lillaflicka börjar bli stor flicka huuva så tiden går fort nu. Solen strålar på idag så härligt hoppas den stannar med och inte försvinner så fort. Se vad som man hittar på idag ut ska vi iallafall..  Vad ska ni hitta på?

Hörs senare ha en kanon dag!

Bra dag

Publicerad 2011-06-01 21:29:23 i Min - vår vardag

Halloj.

Här är vi trötta ikväll theja somnade tidigt ikväll och jag ska somna tidigt jag med hade jag tänkt..
ska nu snart slå på en film så fort jag tagit mig en dusch =)

Har ätit massa glass här på kvällen gott gott hihi.
Smakade superbra idag med maten vi fick supergott tack för allt idag =) sedan så hade vi så mysigt hoppade en massa stuttsmatta :P
och åkte fyrhjuling gjorde kevin med och andra barnen...
Ne nu ska jag ta mig en dusch hörs av mer imorgon
PUSS!

Hej

Publicerad 2011-06-01 11:28:05 i Vardagslyx

Hejsan snart bär det av ut till landet och käka pannkakor :P MUMMA
kommer hem igen i eftermiddag så skriver mer då. bjuder på en bild på dagens theja strax...
Hej hej!!!

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela