Aug. 28, 2013

Publicerad 2013-08-28 22:16:27 i Min - vår vardag

Hej vänner! Ja idag har jag vare på stan och så ha jag vare hos ryggdocktorn Så jäkla skönt att slippa lite ryggvärk en stund men ha nu värk igen så den återkommer rätt fort ibland typiskt . I morgon är de dags för arbetsförmedlingen äntligen och vi åker hem efter besöket, bonusbarnen är hemma med Måns meja och eve så klart de gillar vi!!

Har kikat på en film och ska försöka sova nu hade jag tänkt :) kram på er

God kväll

Publicerad 2013-08-27 19:17:29 i Min - vår vardag

Idag är jag så slut ha så ont i ryggen sen vi va på stan i morse var på sjukan med junie med på en återkontroll sen hon låg inne och allt såg bra ut men försäkringskull så blir de en till tid koll om nån månad :) hon må bra å de är huvudsaken då är jag hel .. Skulle till arbetsförmedlingen i morgon men hade fått fel dag så bli torsdag istället. Så hinner med rygg doktorn ;) aldrig fel med massage.. Suttit på körskolan idag med å plugga så blir mer pluggning i morgon.. Nu har barnen lagt sig och vi ska äta kyckling med grönsaker till kväll mys jag mamma per.. Hoppas ni haft en bra dag??
Hittade junies skaloverall:) nu fattas de vara vinter skor till theja men de får vänta ett tag till ...

Hej hej

Publicerad 2013-08-26 23:39:15 i Min - vår vardag

är det bra med er läsare ?
Iallafall åkte vi till Härnösand idag och ska va här till onsdag då ja ska till arbetsförmedlingen men har massa ärenden här först så passa på å åka hit ska ner å plugga imorgon med.. Bara denna teori kunde börja fastna lite sen ska jag köra lite med tänkte jag!!! Massa som ska göras vi fixar hemma med nya hallen och ute platsen men de blir så snyggt så kommer bilder då det är klart :) barnen ligger här och sover så sätt kan inte sluta kolla på dom sötnosarna. Tänk att jag glömde helt bort Apoteket idag så måste dit i morgon bitti. Tur ja endå ska ner mot sundet.. En trött snurrig mamma här hihi.. Ska nu sova kram på er ni som kika in

Lördag

Publicerad 2013-08-24 21:36:37 i Min - vår vardag

Hej hopp alla

Idag har vi haft en bra dag vi va hemma och dona på med ute platsen och ny ingången och så sen på eftermiddagen så åkte vi och åt och drack massa gott hos vänner som också fyllde år jätte trevligt och god mat :)
Theja och junie hade de riktigt kul busa på å så det märktes rejält på theja så underbar känsla då du ler gumman :)

Nu ligger barnen och sover jag och min kärlek ligger och ser filmen på 6an och jag är helt död så trött i ögonen å huvudet!! Nu sova hörs mer snart puss kram

Vår stora tös

Publicerad 2013-08-20 10:03:00 i Theja

Jag är så otroligt stolt över min theja hon har nu vare helt blöjfri i 3 hela nätter trodde aldrig att hon kunde hålla sig över nätter men tre hela nätter.. Alltså blir de Inge mer blöjor för henne!! Kanske i bilen men inte annars så skönt för henne att slippa blöjor hon börjar bli stor tjej ..

Aug. 06, 2013

Publicerad 2013-08-06 23:35:33 i Bara Mami

I Härnösand igen och dagen har vare både bra och dålig försöker skriva med mår inte så bra minns inte sist ja kände så här som jag gör nu vet inte vart jag ska börja heller..

de är som att jag ska åka med nått som bara åker förbi mig och jag står kvar på samma ställe och jag får aldrig åka med med detta fordon en dag vill jag få åka med det!! Snälla mamma älskar er flickor mest

En varm dag

Publicerad 2013-08-03 17:25:59 i Min - vår vardag

Med massa skojig heter å massa sol :)

Nu är de slut på solen för idag mamma Elin ska fortsätta med tvätta å hänga kört 4 maskiner en så länge bli kvälls mys med familjen å ett glas vitt puss kram happy day

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela