trött mamma

Publicerad 2014-03-30 16:35:46 i Allmänt

halloj sitter hos min mor å har pluggat nu paus å fika lite sen har ja tvättat massa kläder till barnen så otroligt vackra klänningar. .. :) ikväll ska junie in med sin pappa till läkare eller en koll hon är så hängig lilla gumman ♥ en ledsen flicka där hemma. hoppas hon får nått för hennes dåliga mående. theja är ju också förskyld men hon är glad å normal hoppas de förbli en glad flicka som blir frisk snart å mamman med :)
nu kaffe å sedan hemmåt.
sovit runt en timma inatt helt snurrig :/


junies nya skor.

sjuka stugan

Publicerad 2014-03-26 22:48:45 i Allmänt

för mammsen hosta halsont snorig brännande näsa men är ju barnledig men theja va förskyld då hon åkte till pappsen så de kommer därifrån. jag hade börja träna.men ja ha nu gjort en paus tills ja är bättre har träningsvärk och tokförskyld . har suttit på körskolan i eftermiddag och sedan handlat mat hem. mormor ringde å fråga om ja kunde komma en stund aå självklart gjorde jag det va ju länge sen ja va där sist. så vi umgicks å spela kort sen nu hemma ha ja börja plugga lite i häftet. anart dax igen å snart gå tiden ut palla göra om körningen. nopp inte jag. önska allt bara fastna men icke. får mee rätt varje gång lite bätte iallafall :) heja mig :)

Träna

Publicerad 2014-03-25 00:46:44 i Allmänt

hej hopp alla där ute...

jag ha börjat träna igen nu är jag less på min kropp vill ha tillbaka mina fasta fina lår å rumpa måste börja göra nått palla inte detta vill juh trivas med mig själv ;) så nu bli de massa övningar hemma ha börjat idag...
heja heja mig .
haft en bra kväll faktiskt tack för att du alltid finns att prata med om allt å ingenting det uppskattas verkligen :)

teorin gick skit idag men känner mig inte så nere denna gång en ny tid är bokad idag insåg ja saker och jag ha bestämt mig att nee nu får de räcka med alla dessa besvikelser.

kan inte sova ikväll tänker på mina troll å saknar dom å tomt är de mamma är inte hel utan er. men veckam går fort så är ja hel igen. nu ska jag se klart en bra film å mysa på. sover på soffan antagligen :)

natti natti!!!bjuder på en del av min fina tatuering ♡

plugga

Publicerad 2014-03-16 21:44:04 i Allmänt

plugga plugga åter plugga kan det bara fastna please. barnen sover gott mamma sitter i soffan och pluggar på massa. imorrn boka nytt prov hoppas de sitter tills nästa gång men de vet man aödrig men nån gång komma de sitta :) bara ja hinner innan tiden går ut. ne plugga lite till innan man somnar för natten kram

kväll

Publicerad 2014-03-15 22:14:01 i Allmänt

ligger hemma i min säbg och glor på tv väntar på en film ska börja. är helt själv och saknar mina troll men var helt slut idag så blev kvar hemma mycket som snurrar i mitt huvud just nu å de tär på en verkligen. en fin vän va hit me filmer till barnen massa pippi tack så mycket för det dom kommer bli glada i morrn då dom kommer å ser nya filmer. vi tog en prommis idag med den nya vagnen som deras pappa iförskaffat till dom och de trivdes i den kul :) sen så va ja hos min pappa å plugga lite med han sen vidare själv mot mamma och fick min favvo middag som är bara andra gången ja äter hehe smarrigt va de. sen gick ja hem i det kyliga vädret brrrr. har precis ätit lite mat nu pyjamas dags å lägga aig under täcket å se filmen. kram å ha en fin lördag alla.
mammas stora hjärta ♥

lördags kvällen

Publicerad 2014-03-09 14:46:41 i Allmänt

hade en jätte trevlig kväll igår på krogen med vänner tack för ni tog med mig ut :) va ju sisådär 5 år sedan sen är de inte riktigt min grej längre att gå ut men ibland så är de skoj å behövligt med. tack emelie för du satt barnvakt åt mina älskade troll ♥

men kvällen började med att jag fick spis skivan rakt på mi tå så haltade ner på krogen hade tur att inte de tog så hela tå gått av måste säga att hittar mer å mer saker i min lght som är farligt tänk om mina troll fått den på sin lilla tå ne mån i morrn då kontakta hyresvärden. sen på trafikskola och plugga massa har juh klarat uppkörningen nu vill inte göra om den så tråkigt att man ha bara 2 mån på sig å klara detta men men hoppas ja klarar de nu då ja ha tid. iallafall nu är de söndag och vi tog oss ner till stan å mata fåglarna å lekte i parken med momma å per nu ska vi bli bjudna på mat en maträtt som ja älskar men vet ej om barnen kommer gilla de men de märks snart.. lilla junie sover nu och theja myser framför tv med pingu.jag igår kväll.


lekparkshäng

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela