bvc

Publicerad 2015-08-20 22:01:19 i Maximilian

Hej alla. 

Idag vägdes lilleman 
Och han väger nu 7930
Och 65 cm
Följer sin kurva.

Om två månader blir du hela 5 månader. 

14 augusti

Publicerad 2015-08-14 21:03:43 i

Godkväll 
Jag och maximilian har haft en mysig dag främande innan lunch fick massa fina kläder max säger tack har han en del å växa i sig sen :) ja sedan fick vi främande igen av andra vänner vi åt mat ihop och hade de skoj har fixa lite kläder som ska säljas å så sen ha ja en del kvar ...  nu ligger vi och ser på film på 3an max sover snart för natten troligen och jag ska plugga lite då sedan varmt bad då ja vakna lite halvdålig. Huvudvärk ont i ena bröstet mjölkstockning å är allmänt hängig idag. Har plockat en massa med börja bli lite ordning här hemma känns skönt... flickorna ha ju fått massa kläder å skor med tack syster för det... dem kommer bli glad...  ne nu ska ja fortsätta se filmen och sedan plugga.. 

bra start

Publicerad 2015-08-13 11:10:21 i Min - vår vardag

Idag blir de affären sedan bjuden på kräftskiva med massa gott :) blir nog övernattning borta med inge bestämt en ... 

 Vakna trött idag å huvudvärk syns på denna bild men en glad liten son som är pigg å glad.... 


fantastisk dag

Publicerad 2015-08-08 22:51:16 i Bilder

Hallo...
Idag vakna vi tidigt vi klev upp och tog lite frulle sedan satt vi oss i soffan å ja va så trött ögonen snurrade la mig ner och theja läser en bok för mig slockna till nån sek mammas stora flicka vad du blitt stor snart 5 år gammal. Sedan fick vi finfrämande av våra vänner  så vi va ute och lekte och plocka blåber junie som står i hörnet å vräker i sig sina medans en annan plockar gopluttan iallafall så gjordes de paj och  vi lagade golunch max sov ute ett tag med. Han är en riktigt mammagris ha ja upptäckt och ammningen går fortfarande bra finns inget mysigare en de. Sedan på kvällen innan regnet kom så va vi ute och skullw in å käka lite gotta så gjorde vi de och myste på ett tag sen somnade de gott alla tre ... max ha vakna till nyss så nu ligger han med mig va ett tag sedan han låg här över natten så junie lär komma med bruka hon göra å sedan theja ... så då ligger vi allihopa här så underbart haft en bra vecka imorrn söndag blir det pappavecka igen theja påminde mig idag att de är söndag imorrn å då kommer pappa hit ... ha inte riktigt förstått att min lilla flicka blivit så stor och förstår så himla mycket älskar att jag är eran mamma att se er växa sååå enormt stort ne nu dags och mysa med maximilian minstingen som växer å gro med 😍 all kärlek till er 3  .


mitt nya jag

Publicerad 2015-08-07 14:38:28 i Dagens mama

Skönt att vara korthårig  känns lite skumt men skönt då allt slitet är borta å sen tappar ja så enormt mycket hår. Efter graviditeten. 

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela