dagen morsdag 2015

Publicerad 2015-05-31 22:47:35 i Min - vår vardag

Haft en bra dag lite trött och träningsvärk i mina ben ha gått väldigt mycket med barnvagn och barn och den lilla träningen jag börjat med i hemmet måste få lite fasta delar känner jag plus vill jag ha lite mer kilon men de känns omöjligt då de gäller mig.
Skulle vara som max går upp så bra lillklumpen han vägde vi förra veckan men glömde skriva upp de så minns ej va den stog på mer en 5 något men de ska ja ringa å ta reda på i veckan. 

Nu har jag vare utan mjölk iallafall nån dag och känns jobbigt riktigt jobbigt ska prövas i 2 veckor då lilleman inte gör nummer 2 alls om jag inte hjälper honom den lite magont var och varannan dag så då tyckte bvc ja skulle pröva igen . Jag känner dock att de är nå annat och inte mjölken men vem vet ta ju nån dag innan man upptäcker något kan ja tro... kan inte så mycket om detta..men gå nog bra då man börja vänja in sig... skulle ha sovit för länge sen då ja är så trött och ska upp iväg med tjejorna på dagis inte vare där nu sen i måndagas för blåsorna sen theja feber 1 dag tisdag sen borta och pigg men höstblåsor är de som spöka tog med och kolla på bvc. Fötter händer munnen junie ha haft i mun och läpparna runt om. Jag ha prinsen här i sängen ska väl bära han till sin säng trode  ju han skulle ha mer mat men troligen inte blev trött efter sitt kvällsbad ☺ glad morsdag alla mammor 

2015 05 26

Publicerad 2015-05-26 23:09:49 i Min - vår vardag

Godkväll alla. 

Imorse tog vi  bussen till stan å till mormor vi ville sova hos momma sa theja så tänkte de kan vi ju göra då barnen endå är hemma theja hade feber 1 dag och junie hade blåsor så men mycket bättre nu. Theja låg inatt och sov med mig och junie fördta gången ja har båda flickorna i min säng en hel natt  de va mysigt ☺  vi tog sovmorgon sedan packa vi å åkte tilly blev sur då hon ville ut men men så är de ibland. Vi har iallafall grillat ätit spelat kort 

och jag 
söker för fullt efter baby travel sittdelar den äldre modellen man kan säga hela vagnen förutom chassit tyget förstört akut behov ....  någon som har och sälja skulle ja bli glad....


Min käre far fick igen bilen idag så vi åkte på dollar store köpte dricka loka de nya smakerna och jag är förälskad i lakris hallon riktigt god faktiskt om man tycker om lakris😍

nu ligger jag och max här och försöker sova är tröttare en tröttast ha varit i två dygn nu riktigt jobbigt få se omman kanske  få sova länge i morrn...  

lång dag

Publicerad 2015-05-23 23:34:14 i Min - vår vardag

Halloj 

Ikväll har lille max vare ledsen och sover nu skönt denna mage är inge vidare nått som måste tas upl igen till veckan har 3 ärende samma dag på sjukan känns skönt å få allt samma dag :) bvc med 2 st å jag efterkontroll ne bli kanon de.  


Barnen fick plats på ny förskola så kul tycker vi☺ träffa nya vänner som bor häromkring och nära till dagis i augusti kör dom igång kommer bli bra. 

 Igår sov vi borta jätte skönt å komma iväg ibland tyckte vi alla 4a.. allt börja rulla på här hemma nu känns fantastiskt skönt och bra. Sen är inte allt en dans på rosor varje dag heller och så ska det juh vara allt kan inte vara bra varje dag! Nu säger jag godnatt och sov gott alla!

hejhopp

Publicerad 2015-05-23 20:23:31 i


Lilleman som är ledsen ikväll..

Flickorna ligger och theja är hes å ha fått blåsor med nu :/ sa åt henne dricl inte ur junies mugg men de gjorde hon men konstigt att de gick så fort måste ju ha hänt fler gånger tycker ja. Men men bara de inte bli mer just nu bara 1 st. 

Ja ligger i soffan och försöker få maximilian glad går rätt bra
Tilly bredvid med. Känns skönt å va hemma vi sov ju borta igår... haglade ute då vi tog buss hem sen regna å sol va aprilväder som sagt. Nu bli de glass å fortsätta med max innan ett varmt bad. 

fredag

Publicerad 2015-05-15 22:55:48 i

Hejhopp 
Våran dag börja med upp och käka vi tog en liten sovmorgon då ja känner att ja nu får barnens förskylning ont i halsen å täppt suck men åt frukost sedan klädde vi oss och gick ut i stormen och regnet ner till lekparken och va där ett tag sedan tog vi bussen mot mormor theja tyckte vi skulle åka till doktorn med hennes tå som hon slog i dörren hemma men åkte förbi sedan gick vi till mormor och per sedan va vi där ett tag och lekte och eftermiddagen gick vi till bussen per hängde med och åkte buss hem lekte ute direkt cykla m.m max sov i vagnen sen senare på kvällen kom mormor med emelie erik elias och vi grillade och stog å kolla tilly käka nått på grannens studsmatta gick snabbt sen umgicks vi massa åt mat barnen aomna snabbt max sov flera timmmar och ha äntligen fått ge mat:) skönt för mamman. Vi spela kort lite nu sitter jag max myser i soffan till tv:) snatt dusch och krama kudden!

Lång dag

Publicerad 2015-05-12 23:34:35 i

Hej alla läsare dagen börja rätt bra junie ha vare sjuk länge  men börja bli riktigt pigg å kry men tempen ha vare på 38 länge å vet inte om hon ha nå feber eller ej måste börja kolla hennes temp då hon är helt kry vad den ska ligga på. Iallafall börja dagen med att jag tog tempen som låg på 37.5 såh bättre en vanligt och helt pigg sen så hade hon råka kissa igenom blöjan så de va blött så tog upp henne ur sängen då hon fått sovit inne med mig i lillebrors säng ja bytte blöja tog bort sängkläderna så la vi oss i min säng å jag börja amma sen kliver hon upp och ja och storasyster theja ligger kvar så hörde ja hon gick upp mot köket tänkte inte mer på de  en ja amma klart å går upp ja och så bli de tyst så tänkte ja hon gå i kylskåpet Så kliver upp å tar med mig max å theja så gå ja mot trappen så känner jag konstig lukt som bränt Så får panik springer upp för trappen ser de är rökigt iköket lägger max i sängen i tvrummet sen in i köket Tar min mapp som börjat brinna slänger i slasken spola vatten sen lägger vatten mot röken på plattorna ringer 112 då ja stod nere å klädde på barnen nå snabbt å ut max i stort täcke i vagnen väntar på brandkåren aom kommer sa att ja släckt men de luktar å de är rökigt så dom kollar allt å kör massa stora fläcktar i en timma cirka de va rätt lugnt men tänk om detta hänt på nattetid mitt lås på ugnen fungerar intw som de ska plus att de fattades brandlarm har aldrig vare så rädd och min panik huva ha knappt släpp ee en vaktmästaren kom direkt och koppla in larm nere och uppe sen fixade spärren på ugnen. 1 första gången junie gått upp helt själv  och jag vare kvar nere med theja och max annara bruka de va theja som ska upp nu denna gång sitter junie i sin stilla ro och spelar på surfplattan i köket medans ungnen stå på och alla plattor tänk så fort allt kan hända. Nu är de andra saker här som ja kör 1 grinden stängd 2 barnen går ej upp ensammen ingen av dom 3 ugnen alltid låst 4 inga batteriladdare kvar efter man laddat klart 5 aldrig mer papper dokument vid spisen inte för ja bruka ha de men  första och sista gången va det. 


 Vare tung vecka med alla barn hemma och vare uttråkad då man inte fått gå ut och leka göra av med energi. Så hoppas tempen ligger bra imorrn så bli de dagis för töserna börjar undra om de är fel på den ja använt så ha hittat den andra idag så ha ja två st att pröva i morgon bitti. 
Nu är klockan 00:00 prick och theja vaknade å klädde på sig pyjamas hon frös sa hon så är de iskallt i hennes rum i vanlig ordning så ha bäddat ner henne hade de inte varw för ja flyttat junies säng tillbaka till deras rum hade hon annars legat med oss här inne men typiskt att nått sker då man ändrat köpte två nya aängar idag som ja ska ha men hainte fixa med möblering så ena stå på den andra då de inte rymdes å ha dom som man ska ha dom. Så imorrn ska ja försöka dona med de om nån kan hjälpa och flytta upp den andra sängen till ett annat rum.
Men men finns nog ingen förns till helgen. 

Max ligger här breve och sover gott han ha pratat lite  ikväll innan han somna om igen och han log mot mig idag för första gången lillprinsen börja bli stor snart 7 veckor på söndag.
Och junie vakna och smågny vet inte om de är munnen eller om hon drömmer , hon blundar iallafall.. hennes virus hon haft nu med blåsor på tungan ha vare riktigt jobbig måstw ja säga och tycker dom börjat försvinna helt nu men vissa nätter gnäller hon och ja set hon dregglar nå fruktanavärt imellan åt men hela dagarna funka allt med mat vätska och napp leka ja allt är som de ska men natten är annorlunda känner jag och de är jobbigt. 
Vi ha sstädat hela dagen efter branden sen har barnen vare ute och lekt mest hela dagen och haft kul så ne detta ha  pp bra tag feber ha vae uppåt 38,5 som högst och då hon vare sjuk förr då har hon vare jätte dålig med 39 i feber ja ne detta är jobbigt och jätte skumt då de är såhär bösta är att hon är glad och vanlig igen förutom nattetid då är det olika inatt som var hade hon 36,8 å 37.
Ne nu babbla ja på måste sova upp tidigt och kolla temp. 

Ps tack för all hjälp idag ni vet vilka ni är stort tack☺


Morning

Publicerad 2015-05-10 12:11:54 i Min - vår vardag

Hej hej helt slut vet ej varför ögonen svider :/ jaja bara inte jag blir sjuk så är det okej att det svider i ögonen.
önska verkligen jag kunde ta bort alla dessa virus prylar från mina barn lider verkligen å se dom såhär hellst nattetid junie har så ont då får nog ringa igen imorrn till vårdcentralen SUCK!!  En kaffe å macka och lägga skruttis hejså länge!
 
PS kanske har en ny design inom en snar framtid :P
 
 

dax att sova

Publicerad 2015-05-10 00:15:41 i

Känns som man nog ska sova nu kommer bli skönt en lugnare natt väntar  från junie hon gnäller men inte lika ofta som igår natt. Febern kommer å går en imorrn ska ja försöka ordna en grej på apoteket som ja hittat bli sur då inte läkaren sa något om det.men men de är som de är. Dock ha theja åkt på förmodligen samma som junie då hon ha hosta å hes nu sen iförrgår så började junie sen idag eftermiddag blev hon febrig tjej syndes direkt att nur theja sjuk somna i soffan jätte ledsen ville gå in då hon va ute å lekte frös men inte sett dom hemska blåsorna en hoppas hon slipper dom junie ha de inte lätt med dom nämligen. Annars ha don lekt massa idag junie får inte gå ut förns hennes feber är helt borta men theja va å lekte då lillen sov . Lillemax är täppt men de ha han varit ett tag så men hans lilla mage spökar få se om han är lite gladare imorgon. Har haft lite främande idag igen jätte trevligt Tack för lite sällskap och jordgubbarna mycket gottii. 
Nu ligger ja här och önska jag kunde trolla bort dessa blåsor gör ont i mammahjärtat att höra dig så ledsen gumman😥😕

Ne ni nu blir det se klart filmen på 6an sedan lär man ha somnat    maximilian ikväll säger godnatt alla läsare där ute!

helg

Publicerad 2015-05-08 22:47:47 i

Jaha då va fredagen här då och tillomed lördag och ingen pappa hörde av sig riktigt ledsamt bli så ledsen för barnens skull finns ingen förståelse alls att inte ens ringa eller ett sms 😐😕 men men va säger man. Doit!

Iallafall Junie är jätte dålig jätte ont i munnen och feber som går upp å ner.

 junie ha vare rätt ok idag endå under dagen,  pigg å glad men till kvällen sent gnäller, ledsen biter snart sönder sin napp jäkla blåsor vill ta bort dom tycker så synd om henne ska pröva bedövningen som ja hämtade ut idag till henne bli lite smårädd bara hur hon reagerar får se va som sker mammas gosflicka.♡

Lite mer ipren senare gör nog susen nån timma iallafall.
Just nu sover hon men ha gnällt massa tog bort nappen då börja hon med tummen så kanske läker bort nu dessa blåsor då de värka klia massa . Sen tjock i halsen så hon ha fått sånna mandlar som jag hade.. jätte stora sa läkaren inte konstigt de är jobbigt med all hosta med all slem å näsan som är igentäppt och den rinner ja man känner sig väldigt maktlös i detta fall. Får hoppas theja inte åker på detta nu. Theja är ju tjock med i hals med hosta hon bruka klara sig bra så håller mina tummar å tår att de blir en lättare förskylning ha inte sett nå blåsor en. Sen sover hon hela nätter... mamma älskar er 

bild 20150506

Publicerad 2015-05-06 00:08:54 i Bilder


En sjuk flicka som ny ligger i mitt rum och sover då hon ha så ont i munnen. Har en liten prins som ligger i sängen breve mig inatt. Stora sessab sover i sin egna säng. Nu sova lång dag i morrn! 

Blandat

Publicerad 2015-05-05 14:38:30 i Allmänt

 
God dag!
Här hemma idag är de fortfarande sjukstuga.
Och massa trots från barnen men men så är de .
Jag har alltid hört att nummer 3 kommer och tar en speciell plats och det måste ja juh hålla med om att det gör.
är juh mer rädd nu för tiden orolig över allt med honom funderar ofta varför är ja mer rädd nu en vad jag va förrut med flickorna.  Kanske för att jag blev ensammen med barnen och det trodde ja inte skulle ske då allt va så bra men då man säger till om saker så var det tydligen jätte hemskt, st

Stor kärlek till oss känner vi. men men de är en annan historia som ja inte orkar diskutera här och nu ,då blir det en hel lång bok.
Dessa veckor har varit lite upp och ner med mina känslor men så är det max kom i en ambulans och för tidigt och för snabbt sen allt som hänt nu så snurrar allt i min skalle.
 
Max och flickorna trivs det är mycket mamma får jag hålla hinner jag hålla sen å tjat om å om igen från theja och hjälpa till med allt ska hon, Hon har blivit en liten minimamma här hemma jätte kul att hon vill hjälpa till då hon är så duktig på allt =)  Junie är lite annorlunda hon är ju inte den lilla längre å det är inge kul alls har jag sett sotis tjej de och trotsen är värre en någonsin mest på kvällarna i sitt rum då rivs de skriks slänger saker å gråter och vill inte se någon film hon själv valt då hon byter 10 gånger så måste hon hoppa så grannen hör:P
Tur ja ha världens bästa granne <3
Håller på söka annat dagis nu för å slippa åka buss denna bit varje morgon, så tar det endast 5 min till dagis.
vi älskar detta ställe vi trivs så bra förutom biten till stan om man måste handla och som nu då barnen sjuka å massa regn inte så sugen på ta ut nån då. Sitter och söker syskonvagnar för fullt men hittar inga här allt är så långt bort :(  sen en ny tv och säng söker jag det tar sin tid då allt finns överallt men inte här istan.
 
 
Idag skulle jag vilja gå och lägga mig är så trött slut ..
Imorrn ska Lilleman till Sundsvall sjukhus om hans pappa kan ställa upp...
sedan Bvc med honom med lång dag imorgon......
Ne nu ska jag försöka få junie att sova en stund då hon är så dålig som hon nu är....
 
 

Om

Min profilbild

Mamma till Theja Junie Maximilian <3

Mitt namn är Elin och jag är 27 år gammal (2010-10-23 föddes lilla theja) och Junie föddes 2012-06-06 ,Älskar livet som mamma till mina <3 Väntar nu en liten prins som är beräknad 2015-04-15 Som kom 2015-03-22 häng med vettja ! Följ gärna min blogg där jag dagligen bjuder på små glimtar ur mitt liv.Älskar min underbara familj ni är mitt allt. det är svårt att förklara kärleken till er mitt barn den är oändlig.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela